Не би сакал да бидам Dave

Прво мора да се изгледа видео рекламава.

Find more reactive videos at coull.tv

Па после да се одговори на прашањето, дали сакал Dave од 2004. да биде Dave од 2006 или едноставно сакал продавачот на време да му каже дека не може да ја добие услугата?

Јас лично, не би сакал да сум Dave, ми се чини дека чувството не би било баш пријатно. Претпоставувам овој тип на работа е длабоко поврзан со Behavioral Marketing или барем нешто во тој домен.

Патем, видео плеерот заслужува внимание, си ги носи со себе коментарите и сл. само бојата јас би му ја сменил :), направено е од Experian Integrated Marketing

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

3 Comments Не би сакал да бидам Dave

  1. Dok 29/05/2008 at 10:33

    Ова никако не го сваќам како реклама.

  2. blog wanderer 10/06/2008 at 12:55

    хм, конечно нашле начин уште подлабоко да навлезат во приватност на потенцијални корисници. имаше една вакво филмче за trusted computing, направено во ист стил, може го имаш видено. не знам дали е некоја нова мода на правење реклами во баш ваков стил. и јас не би сакала да сум Дејв. искористено subliminal advertising и word of mouth, која се смета за највлијателна маркетинг техника посебно кога се работи за одбирање и купување поважни производи…just stating the obvious ми е постов, а само сакав да кажам благодарам за ова Дарко:)

  3. darko156 10/06/2008 at 12:11

    Welcome, Welcome 🙂

Comments are closed.