Конференција

Деновиве во Сеул се одржува дванаесеттата конференција на светското здружение на уредници. Голем број на расправи веќе се започнати, дел се завршени а дел допрва треба да се случат. Одлично покривање и коментирање на она што се случува таму и кои се темите на кои се разговара може да се најде на нивниот блог: editirsweblog Само за најава еве дел од (за мене) интересните теми:

• Impressions of the digital media round table
• Blogs — Not as bad as the “traditional media” portrays them
• Dan Gillmor: Why traditional journalists shouldn’t be too angry about citizen journalists
• The Impact of the CompactМој совет посетувајте ја ова страница деновиве почесто.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Конференција

  1. melbourne airport ho 21/11/2012 at 05:49

    Confucius~ We take greater pains to persuade others that we are happy than in endeavoring to think so ourselves.

Comments are closed.