Извинување и известување

Од засега (за мене) нејасни причини, блогот последниве два дена е малку пореметен.

Сите постови (со исклучок на последните два) ми изгледаат како коцки и се екстремно тешки за читање. Едноставно сервисов сам си реши така и јас не можам ништо да сторам.

Ве молам за извинување, а нормално и за помош ако некој мисли дека знае кое е решението.

Фала

Засега ми успева со вметнување на тагот $p$ меѓу пасосите, но тоа не можам да го правам рачно на повеќе од 400 постови.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.