#комкаст 10 – Комуникации.нет подкаст

Конечно, вчера вечер одевме во живо. Јубилејната 10та епизода на комуникации.нет подкастот, за прв пат во полн состав (јас, Сеад и Мите) одеше од студиото во РадиоМОФ. Зборувавме за блогови. Тема многу позната, но и многу интересна за муабет. И веднаш, магијата на емисија во живо се осети. Слушнете ја оваа епизода и планирајте во следната да ни се приклучите во живо.

Следната ќе „мрчиме” малку за предизборната комуникација. 

Патем, во епизодата беа спомнати следниве блогови:

Архео блог, Канализација, it.com.mk, novica.softver.org.mk, ЛекторМК, Баба ми Трајанка, Мојот студентски блог … ако заборавам некој пишете..

И секако фотографиите (титовите на @apostolov80) кои не натераа сред емисија да се смееме: #1, #2

И да се знае… вчера избравме официјален Twitter таг за подкастот #komkast (по предлог на @gjolesuns)

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

3 Comments #комкаст 10 – Комуникации.нет подкаст

  1. Anonymous 02/06/2011 at 16:29

    Ова било интересна емисија, али немав време вчера да слушам. Ми се свиѓа и џез-мудов у позадина 🙂

  2. Јована 03/06/2011 at 02:31

    Оооо, баш ми е драго што меѓусебно се поштоваме. Поздрав!

Comments are closed.