Live: Richard Stallman in Skopje, Macedonia

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Live: Richard Stallman in Skopje, Macedonia

  1. Pingback: Tweets that mention Слики и видео во живо на од #rmsmk -- Topsy.com

  2. melbourne airport tr 21/11/2012 at 05:38

    He got out of the mud and fell into the river. – Italian Proverb

Comments are closed.