60th World Newspaper Congress, 14th World Editors Forum

Насловот кажува эа што эстанува эбор. Местото на случување е Кејп Таун, Африка. Официјалниот сајт е http://www.capetown2007.co.za

Секако, доста иэвештаи може да се најдат наседа ниэ интернетов, а особено на Editor`s Weblog

За жал не можам да селдам детално, што се дускутира таму, колку што упеав да доэнаам од претходн, но и од она малку време кое го имама оваа недела, главна тема е, секако, интегрираната редакција – integratet newsoom.

Ако имате време и желба, моја препорака е да се намине на некои од овие сајтови, не эа друго, таму се крои иднината на медиумската индустија.

Technorati Tags: , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment 60th World Newspaper Congress, 14th World Editors Forum

  1. Perlengkapan bayi 21/11/2012 at 08:00

    Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is excellent, as well as the content!. Thanks For Your article about 60th World Newspaper Congress, 14th World Editors Forum | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.