Online Online Europe

Од чисто компаративни причини, свежи статистички податоци за употребата на интернет во остатокот од Европа:

According to tracking firm comScore:

The average European accesses the net 16.5 days in a month, and spends 24 hours viewing 2,662 web pages;
The Netherlands has the highest net penetration, with 83% of the country online;
More than 221m people across the 16 countries surveyed are online each month;
Germany had the largest online population, with 32.5m net users aged 15 and above;
The UK had the most active online population, spending more than 34.4 hours online each month and a peak of more than 21.8m people online in any given day;
Internet penetration across Europe was 40% of the population aged 15 and above, with only Spain (39%), Italy (36%) and Russia (11%) falling below this level…more.

Според објавеннава статистика најниска пенетрација од 16-те анализирани држави (овде без Македонија) има Русија со 11%.

Technorati Tags: , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.