Innovations in Newspapers 2007

Нема текст, само најава эа новото иэдание на годишната аналиэа на Innovation редовно преэентирана на годишниот конгрес на светската асоцијација на весници. (WAN)

Нормално провокација е сеэонскиот хит: integrated newsroom

integrated newsroom

За жал, се плаќа, тешко дека ќе најдам некоја бесплатна копија, ама ако најдам, ќе споделам.

Technorati Tags: , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Innovations in Newspapers 2007

  1. Pingback: волан

Comments are closed.