20 причини да се префрлите на Google+

Таман ќе помисли човек дека дошла некоја убиствена опција на G+ без која нема да може да се живее, и оп.. разочарување, нема ништо ново. Но може и работата не е да има ново, туку постоечкото да е подобро. Хм… не сум уверен нити во тоа дека е подобро иако не сум му дал многу шанса на G+ да си бидам искрен.

Како и да е… еве еден фин инфографик кои ќе му дојде како опвторување на лекцијата. Којзнае може ќе не измотивира да му посветиме повеќе внимание на G+, баш во периодот кога некако од сите страни доаѓаат негативни вести, податоци и сл. поврзани со Facebook.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.