Конечно текстови за преземање

Минатата година во јули во Виена, Австрија се одржа конференција „Информациските војни на Балканот во деведесеттите“, која се фокусираше на медиумските војни кои се случија напоредно со војните на просторите на поранешна Југославија. Македонија имаше свои претставници на оваа конференција од групата за комуникации при ИСППИ, која настапи со презентација чиј интегрален текст можете да го најдете во македонска и англикса варијанта на следните линкови:
Македонска верзија

Англиска верзија

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.