Светското од прва рака

Каунтерите стивнуваат, посети се помалку.

Освен ако не постирате за моменталната глобална пасија. Само што изгуби (реми со Тринидат и Тобаго) Шведска, еден од моите скриени фаворити, и прво што ми текна беше да видам што се случува на оваа тема низ светов, каква е ракцијата на народот.

Па затоа еве еден (магична) формула која ќе можете да го практикувате цел месец.

Згодна е опцијата , каде вестите автоматски се обновуваат секој 60 секунди.
Dwr Budr побара искрено секој да каже за кого навива, ова е мојот скромен придонес.

Technorati Tags: , , ,

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.