Само воздишки

Деновиве по службена линија сум во друштво со босанци од една микрокредитна организација. Во текот на состаноците кои поминаа од нив сфатив/научив две интересни работи.

Прво: дека електронско банкарство им е многу развиена работа и дека без него не би можеле да живеат, и службено и приватно. И второ дека на внатрешниот систем на организацијата имаат интерни блогови кои ги користат за различни потреби.

Ех…  еден ден….  ех

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.