Две во едно

Прво: Македонскиот пребарувач Најди го менува стилот на индексирање на блогови. Отсега целата содржина на блог-постовите ќе биде вклучена во пребарувањата. Браво за Петар. Толку.
Второ: На блогот на Redguy можете да ја најдете најкомплетната листа на МАК блогови. Доколку знаете уште некој информирајте за да се збогати нашава сеуште скромна блог заедница.

14.06.2005 дополнување: makedoblog.blogspot.com „официјална“ листа на МАК блогови

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Две во едно

  1. Anonymous 13/06/2005 at 20:01

    Фала за бравото. 🙂

    Имаш листа на блогови на „официјален“ блог makedoblog.blogspot.com

    Петар

Comments are closed.