Се си има своја цел

Се сеќавате на блог-постот со наслов НАДМОЌ, е сега се си доаѓа на свое место. Google стана највредната медиумска компанија. Доколку сакате да прочитате повеќе, тоа можете да го сторите овде. Изгледа поминаа деновите кога мислевме дека некој само сака да му направи на народот добро. Изгледа ни кибер-панкерите не се она што мислат дека се.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Се си има своја цел

  1. The RED GUY 14/06/2005 at 06:04

    Е да, у право си. Испаѓа дека све се врти околу профитот.

    Страшно е само ако настане монопол. Тогаш ќе нема што да го ограничува, ниту пак да го поттикнува да се надградува (ко на пример да воведува нови услуги од типот на е-маил 2 ГБ што нонстоп се зголемува).

Comments are closed.