Уписи се ближат, уписи се ближат…

Избори, Европско па..???…Уписи! Едно за таа тема пригодно видео (од Надреалистите 2.0) кое верно ги отсликува состојбите и во нашето „образование а ла болоњезе“:

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Уписи се ближат, уписи се ближат…

  1. Baju Bayi 21/11/2012 at 06:26

    Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is fantastic, as well as the content!. Thanks For Your article about Уписи се ближат, уписи се ближат… | К О Ðœ У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.