Видео обраќање по повод #ТвитерОблог за во #ТвитерКафана

Се започна со еден наивен твит кога го прашав @Lacialec како се викаше спектакуларниот пост турбо фолк бенд – Рафинерија. Неколку твитови подоцна јас реков ако убеди 500 нови твитер кориснци да ме заследат во рок од 30 дена јас ќе ја организирам кафана а тој ќе го донесе бендот. Следниот ден се пушти во акција и ме намести дека јас ќе ја платам кафаната. И така натаму…

Не успеа…

Ама #ТвитерКафана ќе има, пријавете се тука: Конечно #твитеркафана

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.