Ново од НАЈДИ

Најди, од сега има и адреса која ги покажува само блог постовите, од најновиот па наназад. Адресата е najdi.org.mk/blog. Во моментов адресата само прави редрекција кон нормално пребарување на НАЈДИ, но Петар вели дека еден убав ден може и поинтересен изглед да добие.
Петар, во име на мојот дел об блог заедницата, фала.
П.С. Денес е убав ден :))

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.