Повик за хуманост од Македонски Спорт

Почитувани читатели, ве молиме за мала хуманост.
На нашиот колега итно му е потребна крв од крвната група “0″.
Контакт телефон: (02) 3 21 20 19 / 071-239-099.
Ви благодариме однапред.
Редакција “Македонски Спорт”

пс: (ако одите на трансфузиологија да дарувате, нагласете дека се работи за Енес Каракаш)

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.