CC live and blogging

Еве мерак ми е да пишам од промоцијата на CC.орг.мк,

сега эа сега само промоција на линкот, поопширен осврт можеби покасно вечер.

WWW.CC.ORG.MK

 

дополнување: mk DEED

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

5 Comments CC live and blogging

 1. Новица 19/06/2007 at 23:21

  Брз коментар: врската на дното на страницата не води до македонскиот deed. Башка што договорот под кој е достапна страницата е прилично рестриктивен: by-nc-nd. Оригиналниот CC е само by.

 2. Iko 20/06/2007 at 13:27

  жив си бе? :)

 3. Pingback: Aaron private blog

 4. Pingback: Jennifer private blog

 5. australia melbourne 21/11/2012 at 05:47

  Excellence is doing ordinary things extraordinarily well. -John W. Gardner

Comments are closed.