КОМУНИКАЦИИ во ВРЕМЕ

Денес (22.ЈУНИ.2005) на последната страница на дневниот весник Време, редовната рубрика Веб-сајт на денот авторот ја посветил на новата содржина на пребарувачот Најди (претходна објава). Меѓу блоговите кои се спомнуваат се наоѓа и овој нашиов.
Светските “трдиционални” медиуми за улогата и актуелноста на блоговите увидоа во 2001-2002 година. Тогаш скоро и да не постоело медиум кој (држел до себе) на своите страници не покривал анализи или барем информативни текстови за новите медиуми.
Овој потег на авторот (Филип) е одличен, воопшто целата рубрика е ОК, но мислам дека е време да се зоздаде поотворена атмосфера за презентација на новите медиуми во “трдиционални” медиуми во МК.
Мислам дека има што да се напише.
(линк) до објавата на Метаморфозис