КОМУНИКАЦИИ во ВРЕМЕ

Денес (22.ЈУНИ.2005) на последната страница на дневниот весник Време, редовната рубрика Веб-сајт на денот авторот ја посветил на новата содржина на пребарувачот Најди (претходна објава). Меѓу блоговите кои се спомнуваат се наоѓа и овој нашиов.
Светските “трдиционални” медиуми за улогата и актуелноста на блоговите увидоа во 2001-2002 година. Тогаш скоро и да не постоело медиум кој (држел до себе) на своите страници не покривал анализи или барем информативни текстови за новите медиуми.
Овој потег на авторот (Филип) е одличен, воопшто целата рубрика е ОК, но мислам дека е време да се зоздаде поотворена атмосфера за презентација на новите медиуми во “трдиционални” медиуми во МК.
Мислам дека има што да се напише.
(линк) до објавата на Метаморфозис

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.