BarCamp Истанбул

Во организација на OSI од 21-22 Јуни се оджува OSI Youth BarCamp во Истанбул. Центарот за нови медиуми имаше претставник на овој BarCamp.

Кратка репортажа со два аудио фајла од првиот ден на newmedia.org.mk

close

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment BarCamp Истанбул

Comments are closed.