10 фотки зошто Spark.me е закон конференција

Минатата недела бевме на Spark.me, конференција која по втор пат (под ова име) се организира во Бечичи (Будва) на Црногорското приморје. Ова е прв од најмалку 3 поста инспирирани од оваа конференција. Па да тргнам со ред… еве зошто мене ми се допадна конференцијата оваа година:

1. Затоа што тимот кој стои зад настанов е тим од соништата, и ни се другари и сега им се другари на сите кои беа на конференцијата.

team-spark-me

2. Затоа што зад настанот стои doMEn

doMEn

3. Затоа што на оваа конференција Tony Conrad лично ќе ти направи профил на About.me

DSC_5893

4. Заради една „vruča tačka” која ни даваше интернет кога најмногу ни треба

vruca-tacka

5. Затоа што после журката имаше и ноќно бањање

spark_party

6. Затоа што имаше супер стартапи и победи најдобриот

fishing-booker-spark

7. Затоа што гиковите од регионот се таму

geeks-spark

8. Затоа што сите спикери беа ептен достапни цело време па дури и на крстерењето со брод

cruse-spark

9. Заради Pitch What? картите кои ги ќарив на стартап школата

pitch-what-cards

10. Заради брилијантната презентација на Heather (ќе споделам видео кога ќе има).

CEO-spark

Бонус: и затоа што следната година ќе одиме пак!

Фотки:
1, 2, 5, 6 10 – Игор Милиќ (Spark.me)
4 – Фарук Ковач
7 – Иван Брезак Бркан
8 – Никола Јовановиќ

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment 10 фотки зошто Spark.me е закон конференција

  1. Дарко Булдиоски 25/06/2014 at 12:46

    Имам јас фотки, ама ги чувам за „црни дани” 🙂

Comments are closed.