[агенда] Social Media Day – Караван низ Македонија

NewMediaMK (@kuzevski) at Social Media Day in Istanbul (2010)

Првичната реакција по објавувањето на планот за караванот беше одлична. Баш не израдува тоа и не мотивираше да му се посветиме на настанов максимално што можеме. Затоа еве ја со време агендата на движење на 30 јуни сабота.

09.00 Тргнување од Скопје (место на поаѓање Железничка станица)
12.00 Прилеп – Клуб Калипсо (старо Габијано) (FB настан, Meetup)
16.00 Тетово – Кафе Амнезија (FB настан, Meetup)
19.00 Куманово – Ирски Паб (FB настан, Meetup)
21.00 Скопје – Кафе бар Форца (FB настан, Meetup)

Од Скопје сигурно ќе тргнеме со едно комбе и една кола, околу 12 луѓе. Но, доколку некој сака да ни се придружи, дали на цел пат или само на дел секако дека е добредојден. Следете ги дискусиите на FB настаните и на #smdaymk и планирајте ја вашата рута. Еве ја нашата.

Се гледаме во сабота!

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

4 Comments [агенда] Social Media Day – Караван низ Македонија

  1. Бане 26/06/2012 at 16:44

    Саатница има – ДАТА нема! Ало!!!!? Јас знам кога е ама за тие што не знаат 🙂

  2. Игор 26/06/2012 at 23:05

    Дарко, за локални да не се спремате? :))))

  3. Pingback: Археоблог дел од Караванот низ Македонија за Social Media Day 2012

  4. Pingback: Археолошки дневник vol.3 » Археоблог дел од Караванот низ Македонија за Social Media Day 2012

Comments are closed.