e-marketinga и online PR студии

Оригинално оваа вест ја објавив пред неколку неделли, но имав некои проблеми со серверот, повикав бекап и тој исчеэна. Еве ја пак.

Od oktobra 2007. godine, na Fakultetu tehničkih nauka (FTN) u Novom Sadu, u sklopu poslediplomske škole “IIM/EURO”, Odseka za industrijsko inženjerstvo i menadžent, počinju predavanja na novom smeru – “E-marketing i online PR”. Radi se o smeru na studijskoj grupi poslediplomskih Specijalističkih strukovnih studija iz elektronskog poslovanja, koje su osnovane dozvolom nastavno-naučnog veća FTN-a početkom prošle godine. Do sada su studije iz E-poslovanja kompletno odslušale dve generacije studenata poslediplomaca.

Smer “E-marketing i online PR” kreiran je prema novom Zakonu o visokom obrazovanju, što znači da se sastoji iz ukupno pet predmeta, od kojih su tri obavezna: E-poslovanje, Internet marketing, Online PR; i dva izborna od ponuđena tri predmeta: Internet advertajzing, Odnosi sa medijima na Internetu i Upravljanje poslovnim projektima na Internetu. …Dragan Varagic Web Log

Му благодарам на Драган кој денес ме потсети дека овој пост ми исчеэна.

Technorati Tags: , , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.