Аудио блог-конференција

Дали некогаш сте слушнале како звучи блог-конференција во Америка.

BloggerCon4 ја објавува целата дводневна конференција во mp3 формат. Започнете со воведната химна и веднаш ќе ви стане јасно колку овие конференции се различни од оние кои најчесто се случуваат.

MC e легендарниот Dave Winer, одвоите неколу саати и слушнете некоја сесија од оваа конференција, сеуште не знам, но верувам дека може да се чујат интересни работи.

Technorati Tags: .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.