ЧУМУ 2

За да не испадне дека не си го исполнувам ветувањето. Дискусијата на темава ја започна Јован, па јас само ќе ве насочам таму. Инаку пред да го прочитам коментарот на Јован искрено и не знаев што да напишам денес бидејќи седнав да ја гледам емисијата ама некако не ми го привлече толку многу вниманието. На моменти беше ОК но имаше моменти кои беа непотребни. Во секој случај темиве се ОК и треба да се промовираат и поставуваат на дневен ред, и тоа под итно. Затоа што веќе касниме луѓе мои!!

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment ЧУМУ 2

  1. airport transfers 21/11/2012 at 06:33

    I'm not into working out. My philosophy: No pain. No pain.

Comments are closed.