#комкаст 14 – #finderolo #tripbox

Во оваа епизода малку прокоментиравме за Google+ и многу муабет напрвивме со нашите гости Стив и Даниел. Стив беше претставник на тимот кој минатата недела на првиот  Startup Weekend ја работеше идејата наречена Finderolo а Даниел зборуваше во име на тимот кој ја претстави идеата именувана како TripBox.

Зборуваме за нивното искусто на овој настан за плановите и за можностите за развој на startup бизнис во МК.

Линкови спомнати:
Google+ https://plus.google.com
Обука за претприемаци „Подготвеност за инвестиции

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.