iPhone

Абе не дека нешто ми эначи или дека му се воодушевувам толку, ама деновиве интернетов е преплавен со ова новово апаратче на Apple. А, од неодамна станав почитувач и корисник на MacBook па си викам ај да оддадам почит.

Башка, читам по интернетов демек овој “паетен телефон” ќе ги променел животите и на тие што немаат намера да го купат. Па си викам чим се наредил народ пред дуќанi и чекал цел ден да го купи, па уште и се серат во гаќи откако ќе се иэнасликаат со него, мора нешто да има. Еве сликичка и линкови, не дека не сте сретнале текст на оваа тема досега, ама ај.

Fickr tag: iPhone
Technorati tag: iPhone
iPhone Mania Captured On Video
The First iPhone Sold in Palo Alto, Steve Jobs Makes Cameo

The doors are open

Вратите се отворени

Scooble gets the first

Robert Scoble (Scobleizer.com) го купил првиот. Некако не ми се верува дека било случајно 😉

Еве уште малку фотки од прва рака: тука, и тука

Technorati Tags: , , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment iPhone

  1. airport transfer mel 21/11/2012 at 13:27

    Ambrose Gwinett Bierce~ Quoting the act of repeating erroneously the words of another.

Comments are closed.