2 години Time.mk

Лани по повод првиот роденден направивме интервју со Игор Трајковски, главниот виновник за овој агрегатор. Во меѓувреме овој сервис порасна многу. Внесе доста бранувања, позитивни и негативни, кој како си ги свати и пред се докажа дека со упорност, труд и слух може да се постигне успех и со интерент сервис во Макдонија.

Имав среќа, Игор вчера попладне ме замоли да земам камера за да го снимам неговото обраќање и потоа ми дозволи да го објавам. Па да не должам, еве го во прилог неговото обраќање на вчерашната одлична прослава каде се измешаа навистина различни луѓе од различни сектори со различни интереси, а сите со една зедничка точка: Time.mk

Уште еднаш. честитки за Игор и за TIme.mk догодина ќе очекуваме некој од Google да ја држи оваа презентација место него…. 😉

Ве молам, игнорирајте го моето идиотско смеење од време на време 🙂

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

7 Comments 2 години Time.mk

 1. Pingback: Tweets that mention 2 години Time.mk | К О М У Н И К А Ц И И -- Topsy.com

 2. Anonymous 02/07/2010 at 15:04

  Не ми го пушта видеото.

 3. Anonymous 02/07/2010 at 15:32

  Најверојатно е до браузерот од работа што го имаме IE6… Ама не го пушта и од кај наведениот извор, али ќе го погледнам од дома и ќе те твитнам тогаш. Поздрав и убав ден.

 4. JcOaCrO 02/07/2010 at 15:37

  Браво за TIME.mk !

 5. toronto 02/07/2010 at 16:38

  popoleka izgleda ce ne bide

 6. Pingback: Како работи Borg.mk? | К О М У Н И К А Ц И И

Comments are closed.