Е-бонтон – мој краток избор

e-bontonПред некој ден забележав дека минатогодишната иницијативата која со креирање на веб страната www.ebonton.mk и отварање на страница на Фејсбук резултирала и со хард копи верзија од пројавените правила за правилно онлајн однесување.

Дојдов до копија од печатената верзија која содржи стотина правила и си направив мал избор, по мој мерак 🙂 Еве ги:

bon-ton

Кои се твоите правила по кој се однесуваш на нет? Ги гњавиш другите за тоа како се однесуваат на нет?

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.