Mozilla урниса го рекордот

Податоците за Download денот на Firefox 3.0 пристигнаа:

Mozilla has officially made history with a new Guinness world record for the largest number of software downloads in a 24-hour period.

The final record breaking 8,002,530 downloads for web browser Firefox 3.0 took place in June.

 _44800232_mozilla-body.jpg

Да се послужиме со гномскиот материјал на естаблишментот, „за прв пат во историјата на интернетот“ е постигната бројка од над 8 милиони преземања во еден ден, што е бројка која не остава простор за дебати, „риспект“.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Mozilla урниса го рекордот

Comments are closed.