Интервју со David Armano, Edelman Digital

Ако не знаеш кој е човеков… еве подолу неколку линкови за него… ако и понатаму ти се чини дека не е доволно битен за да го погледнеш видео интервјуто и покрај тоа што фокусот во него е комплетно изместен.. тогаш нема да ти се налутам продолжи си со сурфање понатаму…

David Armano: личен блог, SlideShare, Edelman Digital, Visual Thinking Archive

Благодарност до организаторте на Spark.me кои ги направија достапни сите говорници од нивната конференција за сите учесници.

close

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.