[…] Изминативе месеци на светско ниво бевме сведоци на неколку казни поради вакви прекршоци (70,000 $ казна за насловна страница) некои однапред предвидени а некои изгубени на суд. Сепак изгледа дизајнерите и уредниците се решени од ден на ден да ги поместуваат тие граници и да си поигруваат со регулативите. […]