Наша Јана на конференција

Јана беше во Амстердам на конференцијата New Network Theory, и од таму собра сили да извести за првиот дел од конференцијата. Е, за разлика од неа, студентите од Универзитетот во Амстердам редовно ги следеа и известуваа настаните на конференцијата, се разбира бидејќи се повеќе, па полесно им е, а и башка ептен домаќини биле таму. Подетален осврт на поголем дел од презентерите можете да најдете на блогот Masters of Media. Се разбира меѓу другите ја имаше и наша Јана.

Еве ја 🙂

А тука има многу фотки од конференцијата.

Technorati Tags: , , , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Наша Јана на конференција

  1. Baju Bayi 21/11/2012 at 08:35

    Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your site is magnificent, let alone the content!. Thanks For Your article about Наша Јана на конференција | К О М У Н И К А Ц И И .

  2. airport transportati 21/11/2012 at 13:11

    Q: What Biblical and Renaissance characters does Hillary most resemble? A: Jezebel and Lucretia Borgia.

Comments are closed.