Ефектите на мултимедијата врз весниците

По којзнае кој пат ве препраќам на сајтот на уреднициве, ама што да правам, мене во фокус моментално ми се тие теми, а момциве одлично си ги работат. Значи. Одделно како на весниците влијание вршат: мобилните телефонии, подкастингот и RSS сервисите. (link)

Деновиве не сум баш многу слободен за да поставувам редовно постови. Затоа оваа прилика ја користам да се извинам :))

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.