The NetAcademy

The NetAcademy is a network of research communities. Each community platform accumulates, disseminates and reviews academic content and activities according to its own organizational principles and quality standards

Ова е уште еден од оние сајтови каде може да се најдат академски текстови од повеќе дсициплини. Самaта академија се состои од неколку NA заедници.

Академијава ја најдов деновиве, и немав многу време да ја запознаам детално. Но она што го најдов ми изгледаше интересно. Иако голем дел од темите кои ги работат т.е. објавуваат се многу блиску поврзани со бизнис акпектите сепак трудовите се интересни.

Вреди да се има на листата на обележани страници

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.