140 твита за 140 #ќебапи

tviter-kebapiИдејата се роди кога се договараше ланската легендарна #твитеркафана, но тогаш остана нереалзирана. Тлееше во нас, долго време. Јасно беше дека еден ден ќе се случи ама потребна беше воља, локација екипа и се разбира 140 ќебапи.

Вчера (10.07.2013) решивме дека тој ќе биде денот да си ја исполниме мисијата. Од тука натака оставам приказната да ја раскажуват твитовите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Време е да си поставиме нов предизик, имаш предлог?

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.