ВЕЧЕР на PressDisplay.com

Конечно и еден наш весник да се најде на листата на агенциите кои продаваат дигитални весници. Нашиот дневен весник Вечер може да се најде на сервисот PressDisplay. Можеби нема да им донесе многу профит (иако најискрено се надевам на спротивното) најважно е што нашата држава може да се најде на уште еден список на светски земји. Присутноста сама посебе носи многу, да се надеваме дека овде нема да застанат Вечер со својот развој, најискрено мене ми недостасува квалитетен навремен извор на информации на мрежава, на македонси јазик се разбира. Ова што сега го имаме не е доволно, ниту навремено ниту детално.

Додадено на13.07.2005:

Доколку ве интересираат и други вакви сервиси подолу имате неколку линкови:
NewsStand
Olivesoftware
Medien System Haus
Qmags
Zinio Systems

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment ВЕЧЕР на PressDisplay.com

  1. Baju Bayi 21/11/2012 at 09:05

    Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is wonderful, as well as the content!. Thanks For Your article about ВЕЧЕР на PressDisplay.com | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.