Малку лето, музика… видео

Можев и да се обидам да најдам некој пркладен контекст, ама сепак нема.

Fatboy Slim gets a lift from Iggy Pop, David Byrne, Dizzee Rascal, Martha Wainwright and Ashley Beedle on the debut album from his new project, the Brighton Port Authority. A racy video for the Byrne- and Rascal-featuring “Toe Jam” hit the Web this week.

Brighton Port Authority’s MySpace page reveals the fictional back-story of the group, which purportedly “built a huge word-of-mouth reputation on England’s south coast from the early 1970s onwards before petering out in the mid ’90s.” ...Billboard

Добро ај, еве сега откако го изгледа одличното видео, еве малку контекст. За песнава и спотов дознав од новиот сервис на  B92 – B92.fm кој беше официјално промовиран минатата недела. Станува збор за Last.fm сервис. Барем така мене ми се виде 🙂

Фала Cеад

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.