Малку летна забава

Копчињата постојат за да не ги стисткате, особено овие дигиталниве, затоа немојте да го притискате ни ова копче.Put The Big Red Button on your site

За секој случај, кој ќе се накани да го клика, нека каже кога ќе стигне до крај, јас не успев 😉

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Малку летна забава

  1. BOBAN 03/07/2008 at 13:17

    нема коментари…

    no coment

    auper ste

Comments are closed.