They have blocked from Ministry of communication

Детали околу блокирањето на прстапот до неколку светски блог сервиси во Индија деновиве можете да најдете на многу места. Ваквите практики не се нови, ниту пак непознати. Но чинам дека досега многу ретко сум им послветувал внимание.

Затоа еве еден пост на GlobalVoices кој сублимира неколку линкови и го следи развојот на овие настани: India: Blocking access to Blogs on Blogspot and Typepad in India

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment They have blocked from Ministry of communication

Comments are closed.