Случајност или аматериэам?

Која е допирната точка помеѓу Макфакс, Texas Hold ‘Em Blogger и веројатно некоја ТВ станицата на CBS.

makfaks

txblogger

breaking news

Можеле барем подобра монтажа да направат, логото на Макфакс е ужас.

Во мини-истрагата ми помогнаа Мите и Goodbytes, фала.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Случајност или аматериэам?

  1. kihuПотру 27/01/2010 at 01:51

    ех за тоа си зборел Дарко пред 3 години и они уште на истото…кога зборуваме за прогресот :)

  2. Darko Buldioski 27/01/2010 at 01:59

    Ех….. :) ама секој со свој памет… ја со мој

Comments are closed.