Blogging coach

What does a blogging coach do ?

What benefits can a blog bring to the type of small businesses that you coach?

Do you think that anyone can do it, given a minimum amount of coaching?

Одговор на овие, но и на уште неколку други прашања, ќе најдете на блогот The Voice of the Blog, чиј автор пред повеќе од една година телефонски го интервјуирал Griff Wigley блогер – консулатант/тренер од Минесота.

Technorati Tags: , , .

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Blogging coach

  1. chauffeur service me 21/11/2012 at 06:01

    If your bumper sticker wasn't so damned small, I wouldn't have to drive so close to read it!

Comments are closed.