Интернетот во слики

Колку и да е интернетот комплексен, колку и да е разновиден и персонализиран, сепак се наоѓаат вакви или онакви кои ценат дека можат да ја прикажат таа негова комплексност во вакви или онакви симболички форми. Мене најмногу ме кандиса ова(ј)а 🙂 На Information Aesthetics ште неколку симболички прикази

online_communities.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

2 Comments Интернетот во слики

  1. melbourne airport tr 21/11/2012 at 05:05

    Why did the girl who worked for the telephone company sing all the time? Because she was an operetta (operator).

  2. Perlengkapan bayi 21/11/2012 at 07:49

    Wow, amazing blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is magnificent, let alone the content!. Thanks For Your article about Интернетот во слики | К О М У Н И К А Ц И И .

Comments are closed.