Моја. Твоја. Мапа. 2 – Македонија Гори

Струмјан денес со помош на mkmap.com направи мапа на која ги одбележа повеќето локации каде беснеат пожари низ Македонија. Доколку имате некои нови информации за нови или дај боже за згаснати пожари, интервенирајте на мапата. Друга слична, јавно достапна и лесно применлива, не најдов.

fire in macedonia
Кликнете на иконата лево од мапата
за се прикажат обележаните локации

Оваа денес ја направиле А1 и ја прикажале на вести.

Македонија гори

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.