И блоговите стануваат вест

Вака или онака и во МК блоговите започнаа да се појавуват во вести.

Имнено, Макфакс вчера (25.07) врз основа на истражувањето извершено од страна на Pew Internet and American Life Project, инаку објавено на овој блог на 24.07 (Американска блог статистика) објави текст под наслов Блоговите – само лични искуства

Истиот тој текст е објавен и на сајтот на А1

благодарност до Сеад