Анкета 2

Анкетиве не ми изгледаат како лоша идеја. Па затоа еве десно и една моја. Доколку имате некое прашање на ум а мислите дека би било интересно да се постави, слободно кажете.

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

4 Comments Анкета 2

 1. oFFchar 30/07/2005 at 22:47

  Ја да те скинам :)

  И така – и така..

  Добра ти е оваа анкета, инаку предлог: дали ги читате редовно македонските блогови?

 2. Darko156 31/07/2005 at 11:33

  Ова ќе биде следно прашање само ми треба помош. Што милите колку втеме би било ОК да стои секоја анкета на виделина? Една две недели, неколку дена?
  Сакам совет :)

 3. dexter 31/07/2005 at 12:35

  Добра анкета ;)

  Darko156 што велиш колку треба да стои анкетата, јас мислам дека треба да стои две недели за да се соберат повеќе гласови.

 4. moby 31/07/2005 at 19:00

  ako stoi nekoj den moze da se sluchi da ispadne deka 75% od lugjeto citaat vest(3 glasa)
  a 25% vreme(1 glas)

  svakjash? :)

Comments are closed.