Анкета

Анкетава не е нова, но е интересна. Се работи за нашите дневни весници. Македонскиот блогер Moby на својот блог ОТВОРИ МЕ го поставил прашањето:
Кои Македонски дневни весници најчесто ги купувате?
Гласачи нема многу, но сепак колку толку, може да се добие некој реален впечаток.
Доколку сакате да гласате кликнете на блогот, а доколку сакате само да ги погледнете резултатите од ова гласање и притоа да не поминете кај Moby на блог, тогаш кликнете овде

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.