Македонија во „златна“ средина

Некако овој месец на блогов доминираа мапите, па штом е така, една мапа повеќе или помалку нема да пречи 🙂 Овој пат се работи за мапа на „дигитална вклученост“, односно приказ на степен на проширеност на интернетот, што би рекол Атанас Костовски, „во светот и пошироко“. Нашата земја цврсто се држи на средина од табелата заедно со Венецуела, Перу, Гватемала, Либија, Индија, Казахстан, Србија и други горди нации , и колку толку се справува со „дигиталната поделеност“:

Мапа

Секој петок во твоето сандаче: преглед на најактуелните маркетинг, SEO, SEM, UX, дизајн теми и линкови од претходниот недела.

1 Comment Македонија во „златна“ средина

  1. melbourne 21/11/2012 at 06:27

    Julie Arabi~ Courage consists of the power of self-recovery.

Comments are closed.